Meteen naar de inhoud

Slovenië – Bijzondere camperplek in Bovec (David)

Lisa sporten Kroatië

Een plek midden in de natuur, waar je een kampvuur kunt maken en koude douche kunt nemen. En als je gek wilt doen kun je zelfs in de ijskoude riviertje springen wat naast de camperplek stroomt. Deze plek is van David. Een bijzondere plek die je zeker niet mag missen als je in Slovenië bent. David is een vriendelijke man die zijn plek graag openstelt voor camperaars. Deze plek is namelijk geen camping zoals David zegt maar iedereen mag hier staan als zijn “vriend”. Bij het hebben van een camping komen namelijk regels kijken en hier had David geen zin in. Bij de ingang hangt een doneer box en hier kun je in doneren wat jij wilt/kan.  

Zijn plek is namelijk een vrije plek waar iedereen kan genieten van de natuur. Het ziet er ook zeker niet uit als de standaard camping met de rechte vakken. Je hebt verschillende hoogtes om dat de plek licht tegen een berg aan staat. op deze berg zijn rechte plekken gemaakt om je camper op te zetten. Maar als je echt wilt weten hoe het er uit ziet ga er dan zeker kijken!  

Er is een koud water douche en compost toilet. En een buiten keuken die je samen kunt gebruiken. Veder is er geen luxe maar dat maakt deze plek ook zo bijzonder. Terug naar de basis en één met de natuur.  

Coördinaten: 46.331164, 13.521299