Meteen naar de inhoud

Partners

HappySoapsWij waren op zoek naar een hondenshampoo voor Vi, Toen zagen we dat HappySoaps ook honden bars verkoopt. Wij hadden HappySoaps al eens gebruikt voor onszelf en dat beviel goed dus de honden bar wilde we ook graag uitproberen. We hebben gevraagd of HappySoaps samen wilde werken en of wij de hondenbar mochten uitproberen. Dat vonden ze leuk en ze hebben een pakketje samengesteld met 2 bars voor Vi en nog wat producten voor ons. De shampoo voor Vi ruikt lekker maar de geur is niet heel sterk. Ze krijgt er wel een mooi glanzende vacht van, hij schuimt goed en je kunt er lang mee doen. Met de heerlijke geuren en de mooie verpakkingen vinden wij HappySoaps een leuk merk. Met een winactie hebben wij ook vijf bars naar keuze mogen weggeven aan onze medereizigers (volgers).

Check ze op: @thehappysoaps of https://thehappysoaps.com/

Peas MakerWij gebruikte de stukjes van Peasmaker al voor we op reis gingen. Omdat wij voor onze reis voornamelijk vegetarisch/vegan aten en ik ook niet blij werd van de vlees vervangers in de supermarkt werd mijn aandacht getrokken toen ik Peasmaker stukjes voorbij zag komen. Hoog in eiwitten en zonder allemaal gekke ingrediënten waarvan ik geen idee heb wat het allemaal is. Je kunt met deze stukjes allerlei verschillende dingen maken door ze op verschillende manieren te kruiden. Gehaktballen, kipstukjes, door een curry. Met de juiste kruiden is het allemaal lekker. Toen wij op reis gingen heb ik een hoop zakjes besteld omdat ik al had verwacht dat je als vegetariër op reis niet zo veel keus zou hebben in de supermarkt. Deze stukjes zitten gedroogd in een zakje en daardoor wel meer dan een jaar goed. Ideaal dus om mee te nemen in onze bus. Het is een Nederlands bedrijfje, en ik verwacht dat ze de komende jaren gaan groeien. Er zitten leuke, hardwerkende mensen achter dit bedrijf, en de stukjes zijn heel handig voor als je een vlees vervanger wilt gebruiken. Met een winactie mochten wij naar drie van onze medereizigers (volgers) 5 zakjes Peas Maker opsturen.  Je kunt je eigen kookcreativiteit er in kwijt. Dus als je iets met de stukjes hebt gemaakt tag ze zeker met het gerecht op Instagram (@peasmaker) dan zullen zij het delen en kunnen andere mensen jouw gerecht ook eens uitproberen.

Bekijk dit mooie product op: https://www.peasmaker.nl

(Instagram REEL; KLIK HIER)

Deze webshop is gestart door een meid met een liefde voor edelstenen. Ginette stuurde een berichtje of ze ons een cadeaupakketje mocht sturen. Dat vonden wij zeker leuk omdat we edelstenen allebei interessant vinden . Het pakketje bestond uit hangertjes voor aan een ketting, een amethist steen, een rozenkwarts waxinelichthouder, armbanden en wierookstokjes. Een super leuk pakket dus. De allereerste REEL op onze instagram is een filmpje van dit pakketje! Wij hebben een kortingscode beschikbaar gesteld voor onze medereizigers (volgers). Liefde en zaligheid is een startend bedrijf die fijne mooie producten verkoopt. Neem zeker eens een kijkje op haar Instagram @liefdezaligheid of website: https://liefde-zaligheid.nl