Ga naar de inhoud

De mooiste stranden van Turkije

Gazipasa delikdeniz kral koyu strand Turkije

In deze blog laat ik zien op welke mooie stranden wij hebben gekampeerd met de camper. Leestijd: 2 minuten.

1. Verborgen strandje in de omgeving van Marmaris.

Op een verborgen strandje in de omgeving van Marmaris kun je heel leuk staan met je camper. Het is maar een klein strandje en dus moet er wel plek zijn aangezien er ook wat lokale mensen met hun camper staan maar dit is wel erg gezellig. Het is een klein streepje kiezel strand met aan beide kanten de zee. Je staat dus echt met je camper op het strand. Het water is helderblauw. De omgeving is ook erg mooi om te wandelen. Vanaf boven met de drone ziet dit strand er erg bijzonder uit. Dit is ook een Park4night plek.

Coördinaten: 36.7728558, 28.0405617
GoogleMaps: https://goo.gl/maps/aY2KuHiPy5fqz8aV7

Strand Marmaris Turkije
Strand Marmaris Turkije 2

2. Bademli pissa Sokak Izmir.

Een groot mooi wit strand met helder blauw water. Buiten het seizoen is het hier rustig en kun je je camper parkeren aan het strand. Er wonen wat straathonden op de parkeerplaats. Ze waren eerst niet zo vriendelijk tegen onze hond maar uiteindelijk ging het goed. Het was een prachtig strand waar je lekker kon zwemmen. De weg er naar toe is redelijk goed te doen. De omgeving is eerst niet zo mooi en uitnodigend maar als je de onverharde weg helemaal af rijdt kom je op het mooie strand uit. Dit is ook een Park4night plek.

Bademli pissa Sokak Izmir Turkije

Coördinaten: 39.0187,26.7999
Google Maps: https://goo.gl/maps/6mJGgt8fSPBTGa5B7

Bademli pissa Sokak Izmir Turkije

3. Gazipasa delikdeniz kral koyu

Dit is een bijzondere plek. Je kunt je camper parkeren op het kleine parkeerplaatsje dicht bij de stranden. De toegangsweg is wel een beetje bijzonder, check goed dat je de juiste weg neemt en of je het kunt rijden met je camper. Maar de stranden zijn erg mooi en niet toeristisch. De lokale mensen weten deze twee verstopte strandjes wel te vinden. Door de week en in de avond is het hier erg rustig. Dit is een strand met grote rotswanden om de zee heen. Er zit een gat in de rotswand waardoor je naar de zee kunt kijken. Dit is een bijzondere plek om te zien. 

Coördinaten:  36.1571, 32.4162
Google Maps:  https://goo.gl/maps/AoVGA8NNacbJhnmz9

Gazipasa delikdeniz kral koyu strand Turkije
Gazipasa delikdeniz kral koyu strand Turkije
Gazipasa delikdeniz kral koyu strand Turkije

4. Kille Sahili

Dit was niet een plek op het strand maar dichtbij het strand op een berg waardoor je heel mooi uitzicht hebt op de zee. Dit is een prachtig gebied en het is er rustig. De weg er naar toe is wel bijzonder, je rijd 20 minuten op een onverharde weg en het laatste stuk kan stijl zijn. Het is ver weg van de bewoonde wereld. Op Park4night kun je lezen of dit voor jou camper geschikt is. Deze plek is een van de mooiste waar we hebben gestaan. De rust, het uitzicht en de omgeving. Wij hebben hier erg genoten. Bekijk ook zeker de Instagram video/ REEL die wij hier gemaakt hebben: https://www.instagram.com/reel/Cc8Ekdxj1zh/

Coördinaten: 36.7007,28.8812 
Google Maps: https://goo.gl/maps/qekh3FZXYUkbaK6K6

Kille Sahili​ strand Turkije
Kille Sahili​ strand Turkije

Wil je nog meer reis avonturen volgen klik dan op deze link voor onze Instagram: VANLIFE with PACO (@living_the_paco_life) | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *